Det där krampaktiga taget om telefonen…

Känns som om jag går och väntar på att nån kille ska höra av sig.  Ni vet så där som vi tjejer gärna gör. Krampaktigt ser vi till att hela tiden ha mobilen på armlängds avstånd ifall han skulle råka ringa.
Den här gången är det dock ingen kille utan min,  förhoppningsvis nya chef.  Igår informerade hon mig ganska tidigt att hon skulle ringa idag istället.  Därför har jag suttit hemma i ett paralyserat tillstånd där den enda aktivitet jag haft för mig var att sortera papper eftersom det var lagom högljutt.  Men inte en enda signal har min telefon gett av sig.  Frustrerande?  Ja.
Det är så mycket jag måste ha svar på.  När räknar de att jag ska vara färdig att jobba?  Kan jag få ledigt de helger  jag tänkt?  Är mitt schema klart?  Hur fungerar inlärningen?

Vore skönt att få ni  hjärna tillbaka helt enkelt.

wpid-dsc_000056.jpgwpid-dsc_000057.jpgwpid-dsc_000058.jpg

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.