Dagen när hela landet har semester..

Jaha nej men det känns värt att stå på jobbet klockan 6 i semestertider.. Tror att jag inte haft en enda kund på säkert en timme.  Långsamt är bara förnamnet.

Lite ångest har jag över lägenheten.  Kom hem igårkväll och dumpade ungefär ett halvt bohag.  Har ju passat på att tvätta när jag varit på Vällan,  sen har jag fått lite mer saker från farmor också.  Med andra ord ser min lagt för jävlig ut.  Ska försöka röja undan lite medan jag är hemma och väntar på paketet.  (där fick jag min första bensinen 07.33)

Så fort jag får mitt paket ska jag slänga mig i bilen och åka ut till Sofie för att träffa tjejerna.  Ska bli så kul!

image

Älskar mitt hår! Tvättat det och låtit det lufttorka,  kanske lite platt men annars ser det ändå bra ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.