Tidsoptimist javisst!

Jaha nehe…  När mamma och pappa meddelar att de kom med skrivbordsskivan så var min spontana reaktion att slänga undan allt från mitt andra skrivbord. Utan en enda eftertanke på att jag skulle jobba och kanske inte skulle hinna rigga allt igen. 

När jag dessutom fick lov att åka och hämta lillebror för att få upp skivan på bockarna och bestämde mig dessutom för att bjuda honom på mat så sket sig min tidsplanering rejält.  Därför kommer jag nu komma hem till ett totalt kaos med en säng full av skrivbordstillbehör.  Fördelen är att jag inte kan gå och lägga mig för än allt är på plats.  Men min granne kommer väl säkert få ett till psykiskt,  men det får han väl.  Jag måste ju få leva på nätterna också. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.