Är det ok…..

Att längta efter hösten nu?
Sommaren har inte ens börjat på riktigt och jag längtar redan efter hösten igen…

Märkligt hur man är funtad. Men ska i alla fall försöka sluta längta och istället njuta av den tid som faktiskt är nu. Gjorde det riktigt bra idag när jag plockade en stor bukett med blommor åt mormor,  ni vet en sån man brukar plocka till midsommar kunde jag plocka nu. Passade på när jag var ute med Cookie. Fånigt hur lätt det går att promenera när man lyssnar på något spännande. Jag har precis börjat på en ny serie Dead Witch Walking heter första boken och den är lite förvirrande,  men jag tänkte att jag ger den en chans. Tröttnar jag på fantasy så kan jag ju bara byta till Emma som jag också börjat lyssna på. Måste säga att storytel är bra, även om dom inte har alla titlar. Tvivlar dock på att jag kan avvara 200:- för det. Men den här gtatismånaden har varit super.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.