Japp jag borde sova

Har ju liksom massor att göra imorgon,  eller ja idag.
Idag har jag slappat onödigt mycket. Orken finns inte. Spelat lite GW2 och lyssnat på musik.

Var till Vällan och ut med hundarna också innan bästa S kom hit. Vi lyckades få upp min griffeltavla. Självklart vart det snett, men vad gör det om hundra år. Nu ska jag fylla den med roliga saker jag vill göra i sommar.

Mormor vart kvar på sjukhuset en dag till. Som upptäckte att hon hade hjärtsvikt och att det antagligen var därför hon fick svårt att andas. Hoppas verkligen att hon blir bra och får komma hem imorgon. Pratade en sväng med henne på telefon, hon lät att vara på gott humör iaf.

Köpte The Elder Scrolls Online idag. Ska bli spännande att prova imorgon. Annars är GW2 rätt kul.

Lyssnat klart på Engelsforstriologin och börjat lyssna på Austen’s Emma nu. Inte alls lika bra att lyssna på. Hennes sätt att skriva var alldeles för kvickt för att fungera bra på ljudbok. Engelsforstriologin gillade jag. Riktigt mycket. Självklart lite simpel stundtals, speciellt slutet. Men man kan ju inte få allt.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.