Fynd!!

Hade länge spanat in den där fånigt dyra, simpla hyllan på Ica. Visst skulle jag kunna bygga en sån själv, eftersom den var så simpel. Och det såg ut att bli så när den var slut både här och i borlänge.. Men idag när jag och mamma gjorde vår blomrunda så stod den där; Mitt i röran på Icas trädgårds avdelning. Visserligen var den svart och jag ville ha en vit. Men varför jag skulle ha just den vart självklart när jag kom till kassan och fick betala 129:- för den istället för 499:- Tack Ica för er dåliga koll.

Nu ska jag våndas lite över hockeyn innan jag går ut och planterar. Bilder kommer när balkongen är klar.

image

Här är den, min fånigt dyra hylla som istället vart fånigt billig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.