Än så länge ser det lovande ut…

Kom nästan upp i tid. Bara 1,5 h extra sovmorgon. Måste säga att jag närmar mig med stormsteg!

Gjorde smoothie till frukost, och två extra glas att avnjuta när sockersuget blir för mycket. Kollade lite jobb också. Inte för att det finns så mycket men hittade iaf ett par jag ska söka. Just ja, kollade sista avsnittet någonsin av How I met your mother, jag är arg. Minst sagt arg. Inte ett bra slut någonstans!

Det nyklippta håret åkte upp i en toffs. Känns ju värt. Men ska duscha ikväll så går vi se hur det blev.

Tog mig en promenad hem till mamma för att rasta hundarna. Och nu ska jag slänga mig på cykeln hem innan jag börjar jobba 14. Den är det handling och städ på schemat.

Tjopp tjopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.