Znark

Satan vad trött jag är idag. Sov som en kratta inatt. Hjärnan kan helt enkelt inte vila.

Men, solen skiner ute idag. Det är bra.

Sen är jag nog dödligt sjuk också… Jag har nämligen ingen lust att shoppa. Jo, ett soffbord vill jag ha. Men annars är det inget jag vill ha. Jo, rullgardiner till sovrummet och köksgardiner då. Men den vanliga törsten för shopping finns inte där. Dessa saker känns mer som ett onödigt ont jag måste ha. Solen som attackerar på morgonen numer är omöjligt stark. Och den prickar perfekt ögonen när man ligger ner.

Hmm, känns som om mina blogginlägg inte är mer än ett jävla gnäll just nu. Men mitt liv är lite gnälligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.