Det här med nyår..

Jag gillar att fira nyår, det är en bra tradition. Att säga farväl till det gamla och välkomna det nya och alla möjligheter.

Men, dessvärre brukar inte jag ja några exklusiva inbjudningar att ta del av då tiderna har förändrats, rejält.

Därför känns den mindre exklusiva inbjudan väldigt lockande. Kanske för att den känns precis så soft som jag vill att det här nya året ska bli. Det enda som stoppar mig är om man verkligen ska fira in det nya året med ett spöke från det förgågna. Tur för mig att det är flera dagar kvar tills jag måste ha bestämt mig. Tills dess är alla fönster och dörrar öppna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.