Efterlysning!!!

Jag undrar om någon av er kan minnas om ni sett mönster på stickad luciakrona i någon veckotidning?

Jag och mamma har bestämt för oss att vi sett det och tänkt på nyaste tillskottet i familjen (Ebba 2 månader). Och när vår stickspecialtist kom och var uttråkad insåg vi att det var det perfekta tillfället att presentera det projektet.

Nu har jag hittat mönster ärr köpa på internet, men är orolig för att det ska bli för krävande (”nu har jag köpt det här mönstret så nu j**lär stickar du!!”). Och jag vet ju att vi sett det någonstans.

Så därför undrar jag:
Stickad luciakrona – ringer det någon klocka hos er?

One thought on “Efterlysning!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.