Det går mot höst

Ja, vilken dag. Kunde inte somna igår för att jag hade sån ångest över att gå till jobbet. Det har varit alldeles för mycket tråkigheter där ute på sistone. Riktigt otrygg har jag kännt mig på jobbet, så efter förra veckans upptrappningar har jag mått riktigt psykiskt dåligt. Det resulterade i att jag inte kunde somna, somnade väl runt 1.30 och sen precis som jag misstänke fick jag ett samtal vid 4 som väckte mig. Hann inte somna om så jag höll mig helt enkelt vaken. Vart en väldigt lång dag med andra ord, så när jag kom hem från jobbet störtade jag direkt i säng och sov några timmar.
Nu mår jag desto bättre och sitter och raidar. Jobbar em imorgon så magontet börjar komma. Men förhoppningsvis går det bra.
Ge mig höst och kallt som satan så alla bärplockare som inte är här för att plocka bär får åka hem. Gillar inte att vara rädd på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.