Midsommar och lillebror blev 20

Ja tänka sig, plötsligt blev lillpojken 20. Känns inte helt ok eftersom det skulle betyda att jag närmar mig 27 då.

Trevlig dag med smörgåstårta, jordgubbstårta och en Erin som kom hem från sthlm.

Midsommar landade dagen efter och vi åt frukost allihopa ute. Sen gick jag och mamma en sväng med hundarna och plockade blommor som jag sen svängde ihop till en krans till mig. Den blev så där, lite tanig men fick funga ändå. Mamma snurrade ihop en betydligt finare till Elin medans jag gjorde mig i ordning.

Ner till logen och konstaterade att ALLA har skaffat barn. Jenny, Ponuts och tjejerna var vackrast på hela logen och majtsången restes.
Hem och åt mat med mormor, morfar, Kenneth och Ewa. Mycket trevlig kväll må jag säga.

Plockade sju storters blommor och la under kudden, men jag tror jag hade sönder det eftersom jag pratade medna jag plockade dem. Eller, jag hoppas i alla fall det. Annars ska jag gifta mig med halva sveriges befolkning på ett ungefär. Känns så där med tanke på att det bara finns en jag vill ha fast jag inte vill ha honom.

Nej, ta tag i livet igen. Varje dag är chansen att börja på nytt. Sa vi inte så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.