I need your love.

Gah, hatar den här känslan. Ni vet när man är stressad och inte kan finna ro, helt utan anledning egentligen. I och för sig har jag väl massor av saker jag borde göra, men lust att göra noll. HATAR den här känslan, jag är uttråkad och har INGENTING att göra vilket driver mig till vansinne. MEN egentligen skulle jag kunna: Söka mer jobb, packa upp väskan från helgen, plocka ordning på rummet igen, hjälpa mamma med flaggstången, söka ännu mer jobb. Men istället sitter jag här rastlös och uttråkad. Så urbota dumt!

Har iofs hunnit med en hel del idag ändå, är ju mammas andra semesterdag så sjävklart har det varit snorkallt. Vi har ändå varit ute och planterat. Skulle först göra klar vår gård, men vi hamnade hos mormor och morfar först, sen hann vi plantera lite här hemma. Men mitt deltagande tog slut när jag hittade en gigantisk spindel på handen. FY FAN. Hatar spindlar, hatar utomhus.

FAN va less jag är på det här nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.