Att inte hinna med..

Livet tas upp av annat än det planerade julmyset just nu. Så jag tänkte att jag tar en liten fortsatt paus till nästa vecka då jag startar julen med en superhelg i Stockholm med ett gäng andra julbloggare. Ska bli så roligt! Tänkte nog gå all in efter det.

Får se om jag hinner med något julpyssel innan nästa vecka. Borde baka något mer. Hittills har det bara blivit småkakor med apelsin och choklad, och det räcker ingenstans.

Har i alla fall julpimpat min telefon. Så här ser min bakgrund ut.

image

Fantastiskt mysig bakgrund med snö som singlar ned och närmare jul ska jag även ställa in att tomten flyger förbi ibland. Tokigt nog blir jag glad varje gång jag slår på skärmen och tror att det är väderwidgeten som visar på att det kommer snö.. så är ju inte fallet utan det bara regnar och regnar 🙁
Appen heter i alla fall snow fall live och finns både i en gratis och en betlaversion för Android. Jag hade den förra året också, älskar den!

One thought on “Att inte hinna med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.