Det närmar sig med stormsteg.

Nu är det mindre än 4 veckor kvar till första advent. Med andra ord hög tid att börja med julstöket. Kan tyckas vara tidigt, men jag har inget annat val om jag ska hinna få allt klart till den 8 dec när jag har tänkt att ha advents fest. Och eftersom det är så mycket jag ska baka är det lika bra att sätta igång. Julstädningen har jag redan börjat med, kanske för att jag fortfarande jobbar på att komma i ordning och då lika gärna kan passa på att städa.

Den här veckan är jag ledig tisdag onsdag så har tänkt att slänga ihop lite mjuk pepparkaka och banana breads. Har dessutom hittat roliga recept jag tänkte prova.

Vad härlig den här tiden på året är ändå! Tycker ni inte?

image

Bara lite snö som fattas

3 thoughts on “Det närmar sig med stormsteg.

  1. Absolut bästa tiden nu, alla förberedelser och allt pyssel med att få i ordning inför julafton. Mysigt sen när det blir första advent, det blir lite ljusare ute på kvällarna när alla ljusstakar och stjärnor lyser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.