Happy Halloween!

Idag är det som ni kanske vet Halloween. I USA har festligheterna hållt på länge, ja kanske i veckor.

Självklart önskar jag att jag fick vara där borta och delta i galenskaperna. I Greenville, min universitetsstad, vet jag att dom spärrat av alla gator nere i stan och uppför kontrollstationer för att kontrollera att alla utklädda halloweenare inte tar med sig egen alkohol eller vapen. Som sagt, galet var det och jag är otroligt tacksam för att jag fick vara med och fira – men kanske överallt att jag överlevde firandet!

Tänkte jag skulle vara väldigt personlig och dela med mig av några av de bilder som tagits under mitt halloweenfirande i staterna. Men kom ihåg, dessa bilder symboliserar inte på något sätt den jag ÄR, utan jag gjorde bara som man borde och försökte ta del av så mycket som möjligt. Det var fantastiskt kul, men helt klart upplagt för huvudvärk. 😉

Som sagt galet är bara förordet, känner mig väldigt gammal när jag tittar på de här bilderna idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.