Jag tror allt att jag ska prövas…

Visst är det väl typiskt att bara för att jag lovat mig själv att INTE shoppa ihjäl mig den här vintern så kommer alla butiker med fantastiska julsortiment. I år är det som jag vill att julen ska se ut, rätt färger och mönster. Betydligt bättre än tidigare års lila, rosa, osv. Detta gäller speciellt IKEA som i år har kommit upp med en riktig höjdarkollektion för jul och vinter enligt mig. Hittade massa fint men dessa saker är väl de jag får passa mig extra noga för att inte råka få med mig hem, och då är det här bara dekorationskategorin.. 😉

Om vi börjar längst upp i det vänstra hörnet så har vi:

Julmys, hängande dekoration 19:- 4 st
Rotera, lykta för blockljus 149:-
Julmys, hängande dekoration (halmhjärtan) 49:- 4 st
Julmys, skål med fot (perfekt till mina satsumas) 79:-
Julmys, prickiga julkulor 49:- 4 st
Julmys, skål tycker dom – att plantera hyacinter i tycker jag  79:-
Julmys, doftljus i glas 29:-
Smycka, konstgjord girlang, den glesa som påminner om den fridlysta lummern  99:-
Julmys, avlång kruka 49:-

One thought on “Jag tror allt att jag ska prövas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.