Jag lever…

Även om det känns knappt. Men nu är det bara två skift kvar till ledighet. Lyckats bytt med mina suveränak kollegor så jag blir ledig ons-mån! Hell to the yeah!!

Helgen har annars varit oförskämt bra även om den inte blev så lugn som jag planerat. Pitchers med min PIC i fredags och sen fest och bishops i lördags. Sket sig rejält med min färga hår dricka vin och spela dator kväll.

Så fruktansvärt trött idag. Och kelsjuk. Drabbats av sån otrolig j saknad. Återupplevde när vi träffades första gången. Kommer ihåg hur han såg ut, hur jag kände mig. Åh vad jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden!! Men det går inte och chansen att jag någonsin kommer träffa honon igen krymper för varje dag. Ughh snacka om jobbig måndag.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.