And I miss you, like the dessert miss the rain.

Ligger nedbäddad i mitt gamla flickrum, inte för att det är speciellt mycket kvar av det ordinarie flickrummet. Men det var ju i det här rummet jag växte upp.
Mamma och pappa har varit på galej hela dagen så jag åkte hem hit efter jobbet och tog hand om hundarna. Skönt att kunna hjälpa tillbaka nu efter alla år mamma ställt upp för mig och cookie. Visserligen har jag inte sån tur när jag ska ta hand om alla tre. Det brukar ju alltid vara nån skit som händer och idag var inget undantag. Dom två stora stack i skogen och var borta i säkert tio minuter. Vet inte vad det är som håller till i vår skog, men någonting är det helt klart.
Resten av dagen har jag kollat på film, riktigt skönt att göra det en lördag. Speciellt efter förra veckans bravader. Anledningen till att jag blev kvar här är att jag råkade titta på avatar och den slutade inte för än nu. Helt okej film antar jag, but I don’t get the fuzz.
Nej men om man ska ta och sova lite kanske, för när man sover här kommer man ju upp i tid.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.