It's like wishing for rain as I stand in the desert.

God kväll.

Klockan börjar närma sig sängdax men jag är inte riktigt redo att låta den här dagen vara slut. Så mycket jag skulle ha gjort som inte blev gjort. Inte det att jag varit oföretagsam, snarare att tiden ännu en gång inte räcker till. 

Har iallafall kommit en bra bit på vägen till en organiserad lägenheten. Men det uppstår alldeles för många reaktionskedjor. Ni vet om jag flyttar den här dit, så måste jag flytta den dit och den dit och då får jag den här över som passar bättre där osv. Men men, jag tänker att det får ta den tid det tar, någon gång måste det ju bli klart? 

Var och handlade med min extrafamilj också. Det var lite onsdagsbråkigt, men jag tycker ju ändå det är mysigt. Otroligt fint att få vara en del av någons vardag så där. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan S och trollungarna. 

Nu har vi inhandlat lite saker till lördag, svårt att få ihop det i den här tidsbristen men det får bli som det blir. Det viktiga är ju att folk träffas. Blir nog riktigt skoj en helt fantastisk mix goda vänner som kommer! Längtar så efter att få träffa alla! Blir alldeles varm inombords när jag tänker på vilka otroligt vackra vänner jag har!

Oj oj, för att göra saker och ting lite jobbigare pratar jag gamla minnen med världens bästa roomie! Fan alltså tiden på ECU var den bästa tiden i mitt liv! Om ni vill läsa mer om det finns det på min gamla blogg:

http://EeeBee.blogg.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.