There Will be happiness

Nej men.. Kan det vara måndag och jag jobbar kanske? Ja det kan det!

Men vad gör väl det, midsommarvecka och allt. Har dock i.gå planer för midsommar än, men däremot midsommardagen är det spikad. E-type och pumpbolaget, kan det bli bättre.

Helgen har gått i studentens tecken då lillebror helt plötsligt gått ut gymnasiet. Med massor av kärlek och stolthet har vi firat hans fina betyg och lysande framtidsutsikter. Jag har agerat barnvakt och fått äran att ta hand om nanna när Oscar varit ute och roat sig. Vi har druckit champagne och spelat wow mycket bra kombination imo.

Igår var det söndag och av någon anledning är det alltid en dålig dag. Igår var inget undantag men jag försökte tänka på framtiden, karma och konsekvenser och helt enkelt städa undan saker och ting. Även om det känns tråkigt så känns det säkrare, har dock lite kvar att städa undan.. 🙁

Är lite orolig, känns som om det är åska borta.i horisonten, att någonting är på väg att hända och det finns inget jag kan göra åt det utan bara till att vaddera fallet. Önskar verkligen att det fanns en knapp att deleta människor på. Bara trycka på den och så har man plötsligt glömt allt som har med dem att göra. Men icke, istället får jag läggain kraft i att fokusera på andra människor i mitt liv och komma ihåg att om tio år spelar de längre ingen roll i mitt liv.

Men nog om det. Ny vecka full av möjligheter och roliga saker som börjar redan idag med Jenny och tjejerna!

image

Världens stiligaste bror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.