Jag är inte nöjd.

Idag är en sån här dag när mitt undermedvetna inte är nöjd. Det var något med den här tidiga sommarmorgonen som fick mig att tänka på tidiga mornar på Arlanda. Att sitta ute på bänken med utsikt över Hugin och Munin och äta en äcklig ostmacka men knappt få ner en bit då alla nerver är utanpå eftersom flyget går om några timmar. Solen ska skina, men det ska ändå vara lite kyla i luften. Precis som idag. 🙁

Men i år blir det inget sånt, och det krossar mitt hjärta. Inget USA med underbara människor och vackra män. Ingen sandstrand ute i Europa med sena nätter och goda drinkar. Det blir i och gör sig en sväng till Dublin, och det känns ganska fantastiskt. Men en stor del av mig vill packa stora väskan och sätta mig på den där atlantflygningen över till mitt andra hem. Blir till att spara pengar som sjutton det här kommande året så att jag har möjlighet att åka HEM.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.