Cold as ice

Usch vad kyligt det var ute idag. Inte alls speciellt trevligt. Men det är väl tur att det egentligen inte gör någonting eftersom jag ändå ska jobba em. 

Inte hört något annat, så jag ställer väl in mig på att jobba på macken ett tag till. Gör mig inget, så fina pengar för ett roligt jobb med trevliga arbetskamrater. 

Funderar på att försvinna från kartan ett tag. Allt det här som har hänt sen jag kom hem från staterna har fått mig att inse att det fan inte är någon idé att jaga kompisar, trött och less på att sviken har jag nu bestämt mig för att helt enkelt skita i det. De som vill vara mina vänner får helt enkelt höra av sig till mig, jag är trött på att ge allt för att sedan inte få något tillbaka. Resten av det här året ska handla om MIG, och endast mig i mitt huvud. Jag ska se till att arbeta med mig själv tills jag mår bra, så får allt annat runt omkring det lösa sig själv.

Nu ska jag slipa lite på mitt barskåp igen, färgjäveln har ju runnit. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.