Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Hey hey hey!

Haft en helt fantastisk dag med två av världens vackraste tjejer. Började med en promenad med mormor i morse innan jag hoppade i de vårigaste kläderna jag kunde komma på och åkte ner till Pilbo och familjen Larsson.  Tittade på finaste små tjejerna innan jag och mamma Jenny åkte ned på stan för att jaga nya kläder åt henne. Hittade byxor och en klänning till henne, samt lite till småtjejerna. Lyckades dessutom ro hem ett par byxor åt mig. Aldrig i hela mitt liv haft ett par baggy men någon gång skall vara den första.

Summonade Sven och gick sedan och åt på O’Learys. Mycket gott och trevligt innan vi förflyttade oss till Waynes för en kaffe följt av lite mer spenderade pengar. Men sen var det dax att åka hem, dels för att jag hade ont i tårna eftersom jag håller på att gå in mina converse, dels för att jenny inte ville spendera några mer pengar och dels för att små flickorna hade klarat sig alldeles för bra utan sin mamma 😉

Hem och hämta mamma och mormor för att sedan åka till Hildings och leta kap, hittade inget alls men hade ett mycket trevlig samtal med en Gummitax som hörde av sig.

Nu sitter jag här och kollar på solen som håller på att gå ned. Så trött fast jag sovit som en klubbad säl senaste dagarna. Funderar dock på att samla kraft och gå ut med monstrena innan solen försvinner helt. Men jag har ingen ork! Siktar nog på att ta en ordentlig promenad imorgon istället och låta mina stackars tår vila.

Tack alla Jenny och Malin för en fin fin dag! Älskar att vara så här nära er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.