And life goes on..

Dagen började perfekt med att jag vaknade i lagom tid. Gick upp och gav hundarna mat och gick ned till mormor för att se om hon ville med ut och gå. Dom skulle dock ned på stan så jag tog vilddjuren och gick ut i skogen med dem istället. Härligt väder var det, och hundarna härjade hej villt medans jag gick och kollade på träden.

När jag kom hem tog dock vädret en vändning och det började storma nå så kopiöst. Träden stod horisontellt och det skallrade i fönstrena. Ganska skönt att jag hade hunnit kommit in. Gjorde mig lite frukost och pratade med Linn som tyckte jag skulle söka ett jobb. Gjorde det så nu är det väl bara att vänta och se. Vore skönt att få lite mer jobb samtidigt som det är ganska gött att vara ledig mest hela tiden. Men nej, jag vill ju egentligen jobba.

Var på ganska gott humör, men så ringde telefonen och jag svarade. Det var Russins gamla uppfödare så då ersattes genast alla lyckliga känslor av saknad. Så nu funderar jag starkt på att gå och bädda ned mig med min Cookie och kika på lite tv tills orken kommer tillbaka.

Just ja, kan ju säga det här så ni som läser i alla fall vet det:

Jag har tagit en paus från facebook. Insåg att det var ett dåligt verktyg för att utöva beteenden jag inte uppskattar hos mig själv. Så därför finna jag inte där längre. Märkligt vad tomt livet blir utan dock! Har massor av tid över som jag inte vet vad jag ska göra med! Men det blir bra, ska fylla min tid med vettiga saker istället.

Bloggar nog lite senare idag om lite trevligare saker.

 

Had a perfect start of this day. Lovely walk with the dogs, som job search and just feeling good. Got a call that changed that, and now I’m feeling exhausted instead.. 

Gonna try to recover some and then blog about something abit more jolly. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.