Idag fick hon somna in.

I dag fick hon somna in vår Russin. Vi sörjer och saknar henne. <3

One thought on “Idag fick hon somna in.

  1. Reblogged this on Sandra och Bella and commented:
    Världens bästa, snällaste och goaste Russin har somnat in. Mina tankar går till Anita, Tomas, Emelie, Oskar och Elin. Ni har haft en underbar hund! Det var Russin som fick mig att bli helt hundtokig 🙂 så himla go och fin. Hennes valpar gjorde mig ännu mera hundsjuk och det var hon som fick mig att till slut bestämma mig för att livet måste innehålla hund för att vara kul. Russin har fått massa fina valpar och barnbarn. Min
    högsta önskan är ett barn av Russin, det kommer definitivt finnas boxer någon gång i mitt liv i alla fall. Kommer sakna dig Russin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.