Superfredag!

Har precis gjort mig i ordning för att åka ned på stan med brorsan och Nanna, jag och nanna ska köka sushi medans bror klipper sig. Ska nog försöka komma hem med ett par skor också, känner att det tryter lite på vardagsskor.

Ikväll blir det lugnt, jobbar fm och det är vasaloppet vilket betyder att jag behöver all energi jag kan få, lika imorgon. Blir nog till att nerda lite på sin höjd.

Älskar mina nya tatueringar, allt ser helt enkelt bättre ut med dem! Längtar så tills de läkt helt. Läkt riktigt bra på de här två dagarna så det dröjer nog inte speciellt länge.

Veckan som kommer ser också ut att bli riktigt bra. Måndag ska jag planera med Sofie inför vår kommande Dublinresa och sen tisdag och onsdag som jag också är ledig lär jag försöka koppla ihop mig med Jenny och Helene. Går i spänd förväntat nu ifall Helenes lille bestämmer sig för att komma ut tidigare den med. Hoppas lite på det, för nu är det bra spännande vad det kan vara där inne! =)

Planerat in en tripp till Örebro och Stockholm har ja också gjort, nervöst nervöst. Vet inte alls hur det kommer kännas, men det märks väl om  det finns något kvar mellan oss eller inte. Nehepp sätta fart här så man kommer iväg någon gång!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.