But what comes around goes around.

Hej hej!

Haft en suverän tid i Örebro, även om äckliga hemligheter alltid kommer fram till sist. Just nu är jag lite punkterad, men jag knarkar musik och tänker resa mig starkare än förut. Ännu en gång kommer det fram vilka som är mina riktiga vänner och vilka som inte drar sig för att sätta kniven rätt i ryggen på en.

Men men, var ju väntat. Var alldeles för lycklig där ett tag och då vet man att det kommer något sådant här och kunde ge mig fan på att det skulle komma från just det här hållet. Spelar ingen roll att det inte skedde fysiskt, sveket sitter i känslorna, psyket och det räcker. Men nog om det, har varit nere i 12 timmar nu, det räcker. Dags att glömma allt som varit och fokusera på vad som komma skall.

It’s a little too late to say that you’re sorry now
You kicked me when I was down
Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me no more
That’s right bitch: and I don’t need you, don’t want to see you
Bitch you get no love
You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you don’t hurt me
You don’t hurt me no more
That’s right, and I don’t need you, don’t want to see you
You get no love
Bitch you get no love
And I don’t need you

No Love – Eminem and Lil Wayne 

 

Had a great stay in Örebro even tho some really hurtful things came to the surface and really beat the shit out of me. But I’m gonna use this in a positive way. This is just gonna get me closer to my goals and my brilliant future. It hurts like hell, but what goes around comes around and there is no happiness in sight for ppl behaving like this. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.