Stay away from my rage!!

GAH!

Så galet förbannad just nu så jag blir tokig!

Hade en milslång To do list idag, men den stannade abrubt när jag finner till min stora förskräckelse att mina två favorit bhar är spårlöst försvunna. De som ger mig den där killer hyllan jag älskar och är stolt över. En av dem lokaliserade jag och återfick efter många om och men, men  den andra minst lika viktiga vägrar materialiseras till världens yta. Och sånt här gör mig så jävla förbannad!

Jag har väldigt lätt att förlägga saker, tappar bort min mobil ungefär 3 gånger om dagen, som till exempel nu då jag inte kan finna den. Men vanligtvis hittar jag sakerna förr eller senare. Men nu när jag flyttat hem till mamma och pappa en sväng så har det här hela försvårats då jag har ett helt hus att förlägga saker i. Efter att ha vänt upp och ned på hela huset, kollat varenda möjliga ställe där den borde, skulle kunna eller kanske är så har jag fortfarande inte återfunnit den. Så nu sitter jag här och är jävligt pissed och frustrerad.

Det blir ju knappast bättre av att när jag bestämt mig för att skaffa en lägehet på Kvarnberget är varenda jävla lägenhetshelveten borta! Legat cirka 5 stycken ute sen jag kom hem, men nu ligger det inte en enda förutom en jävla trea vilket är otänkbart då jag skulle få alldeles för stor yta att förlägga saker på.

Så med andra ord har den här dagen på många sätt varit skit och jag längtar så ned till Örebro. Tror jag stänger av telefonhelvetet och försvinner helt från jordens yta. FML.

Had a terrible day when nohing went as planned. Can’t find my favorite brah and I can’t get an apartment. Loging for my minibreak in Örebro this weekend. 

 

Would very much like to have this t-shirt from bytelove.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.