Stupid Sweden!

Hey!

Sitter och lyssnar på lite musik och kollar runt på jobb. Inte så mycket av intresse ute just nu vill jag inte påstå. Första lediga dagen idag och jag tänker nog inte göra många knop. Ska ta mig en varm dusch och slänga in en tvätt tänkte jag. Fryser och har frusit hela dagen. Funderar på att ta med mig min hund och åka över till Syrrans lägenhet ikväll. Hon är ju i Stockholm, så det vore ju skönt att få lite tid för sig själv. Börjar verkligen ta på mina nerver att bo här. Men men, det blir nog bra.

Gått två veckor nu och nog synns det allt. Men långt kvar har jag innan jag är i bra form. Längtar efter våren så det inte är så jävla kallt hela tiden! Längtar tillbaka till USA också, eller i alla fall männen. Men jag antar att jag slutar längta efter mörka, muskulösa, tatuerade, piercade män och nöjer mig med de bleka halvfeta som finns här. Ugh, vet ni hur jobbigt det är att vara född i fel land?

På tal om tatueringar ska jag nog injicera lite mer till våren. Har funderat länge, men finns så mycket jag vill göra. Så småningom ska jag börja samla ihop till min rygg också. Så mycket jag vill ju nu! Men inget är dessvärre möjligt, så får helt enkelt dagdrömma vidare.

Like this ^^,

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.