I miss being a student..

Idag när jag vaknade kände jag mig missnöjd med livet. Jag saknar verkligen att studera och ha skolan att sköta varje dag. Måste verkligen få tag på ett jobb, men det är inte så lätt när det enda som söks är lärare och sjuksköterskor. Det tar på krafterna att komma hem och helt plötsligt känna sig som 17 igen.. Boendes hemma och ingen aning om vad man vill göra med sitt liv. Även fast då hade jag jobb så jag kunde kräkas.

Men men, man ska inte hänga läpp. Jag har min examen som jag är nöjd med, det var sjuhelvets kul att skaffa den och även om det för tillfället inte ser ut som om jag kommer kunna ha någon användning för den så gör det inte mig något. Det var att skaffa den som var kul, men visst är lånen jag har nu inte speciellt roliga, men det kom på köpet. Smakar det så kostar det…

Nu ska jag rycka upp mig och ta mig ut på en promenad med hundarna och mormor, det brukar alltid få mig på bättre humör. Sen när jag kommer hem blir det nog till att söka lite jobb, allt för att få samvetet att må bättre.

In English:

Today when I woke up I was feeling disappointed with my life. I really miss studying and to have my studies to take care of everyday. I really need to get a job, but it isn’t that simple when the only jobs that’s out is for nurses and teachers. It’s kinda rough to come back home and suddenly transform to a 17 year old with no clue what the future holds, living at home with my parents and no money. But that’s not true, because when I was 17 I already had a job. lol

Oh well, there’s no point in being sour. I have my degree which I am very happy with, getting it was a blast and even tho it looks like I’ll not gonna have any use for it in my future I refuse to regret it. the loans I’ve got was so worth it!

Time for me to cheer up and take a walk with the dogs and my grandma, that always cheers me up! When I get back home again I’m gonna apply for some jobs just to ease my bad conscious.. 

 

Simply the time of my life <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.