So happy I could cry!!

Det tog närmare 4 timmar, många svordommar och psykbryt men nu har jag nästan ordning i mitt lilla rum! Jag är så glad just nu! Det är inte längre en skrubb, det är ett rum och det känns så skönt! Nu kan jag slappna av lite en stund i alla fall eftersom jag inte får tag på något jobb eller lägenhet.

Ska ta mig en soppa, varit i fullgång så har helt glömt bort att äta, har bara tagit en soppa på hela dagen så nu är det verkligen dax att ta den andra.

Efter det ska jag och lillebror ut i skogen med hunddjuren och sen ska jag DUSHA. Får se om jag ska ut till Gbo, har inte hört något mer. Jaja det märks. Funderar på att åka och handla lite, tänkte köpa mig en liten smidig dvd och en sladd till min tablet. Helst hade jag velat haft ett par högtalare också, men det får vänta till någon annan månad.

Har lite saker jag behöver handla innan jag kan få igång mina sparkonton på riktigt igen. En ny dator är ett måste, den här tror jag ger upp när som helst, sen är det ett par högtalare som jag kan koppla in till min dockningsstation så behöver jag aldrig mer tänka på ljudanläggning eller annat. ÄLSKAR min tablet!

In English

Been cleaning my room all day and FINALLY it starting to look like a room and not a storage. Gonna take my second soup for the day and then I’m gonna walk the dogs with my brother. 

Lots of stuff I need to buy, thinking about maybe go and by me a new dvd player and a cord for my tablet. But we’ll see. 

Lots of stuff I need to buy, got my new glasses coming and then it’s a new computer and speakers. A car is another thing that could be useful, but we’ll see. The gas is so expensive so I can’t afford to go somewhere anyways… 

Now: soup!

Still way too much stuff in this room, but it’s 100 times better than before. Feeling good about life right now!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.