Addicted?

Okej, här kommer de alltså.. Skorna jag har köpt sen jag kom hit…
Ok, here we go! As I promised earlier, here are all shoes I bought since I got here….

Remsandaler med rem runt stortån.. Köpta på rea, kanske 60:-
Strapsandals with a strap around my big toe, they where on sale so maybe $8..

Promenadskor, skönaste jag någonsin haft! Väger ingenting. Kostade nog runt $26, så ungefär 180:-
Walking shoes, most comfortable I’ve ever owned.. Probably around $28 

Röda mockaimmitationer, kilklack och för mina helsvarta outfitts. Även dessa $26, så ungefär 180 om inte ännu billigare eftersom jag handlar på bogo (andra paret för halva priset).
Red Mocha imitation wedges, for my all black outfits. $26, maybe even cheaper since I always make sure to buy 2 pairs so that the second pair is half off 😉

Likadana svarta, även dessa kilklack och $26. Anledningen till att jag endast har köpt kilklackar är för att de andra har för hög klack. Skulle sluta på ca 186 cm om jag hade ett par sånna, och tro mig jag behöver INTE bli nå längre här, är redan fucking längst när vi går ut och dansar.
Same as the red ones but black, wedges $26. The reason that I’ve only bought wedges is because the other one is so freakin’ high! And believe you me! I don’t need to get any taller here! I’m already the tallest one when we go out dancing 😛

Vardagsskor – Lite bättre än flipflop, men självklart alldeles för uppklätt här ändå ^^ $26
Every day shoes, a bit better than flipflops.. $26

Och nu slutligen mina ögonstenar..
Last, my precious: 

Mina älskade skor jag har jagat sen jag kom hit! Kommer bli perfekta i vinter med ett par skinny jeans eller tajts, SO IN LOVE WITH THEM! Smakar det så kostar det, $50 låg dessa på, låter mycket, men det är bara 350 sek!
My precious shoes I’ve searched for ever since I got here! They’ll be perfect back home in Sweden with a pair of skinny jeans or leggings! SO IN LOVE WITH THEM! A bit more expensive than the other ones, but so worth it! Still just $50!

Så där har ni dem, mina droger ^^ Tur att jag har begränsat med utrymme på väg hem. Annars hade jag fan shoppat ihjäl mig. Är bra sugen på att köpa ett par killer hockerheels också, skyhöga platå bara för att jag älskar dem, kommer bli så lång i dem bara. Vi får se helt enkelt!

So, there you go.. My addiction ^^ good thing I can’t bring as much as I want back home. I would shop me to a sure death 😛 Really would want to buy a pair of hocker heels tho.. Alot of gorgeous super high heels here, but they would make me soooooo tall! Well, we’ll see about that 😛

 

One thought on “Addicted?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.