Halloween

Så där ja, halloween kom och halloween gick. Hade en helt suverän helg med fest både Fredag och Lördag. Körde stenhårt på viking vilket funkade heeelt ok. Igår på riktiga Halloween gjorde vi ingenting förutom att gick och la oss i tid. haha, Kanske borde gått ut, men vi hade ingen ork till det kvar. Antar att vi börjar bli gamla.

Här kommer i alla fall lite bilder =)

Heey! Halloween came and Halloween went. Had a superb weekend of celebrations, both on Friday and Saturday. Went all way viking and had a blast! Yesterday on the real Halloween, we did nothing but went to bed early.. Haha, Prob should have gone out, but we had no energy to the left. Guess we are getting old.
Here you go! Some pictures from the past weekend. =)

 

[slideshow]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.